Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pastă picantă cu ficăței de pasăre

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 50 g unt, 1 gălbenuș răscopt, 1 linguriță pastă de sardele, 2 ficăței de pasăre, 2 lingurițe muștar, 1 ceapă mică, 3 linguri șuncă tocată, 1 linguriță castraveciori în oțet tocați, sare, piper.

Mod de preparare: Gălbenușul răscopt se dă prin sită, ficățeii de pasăre se fierb și se zdrobesc cu furculița, iar ceapa se toacă mărunt. Se amestecă toate elementele bine, apoi se pun câteva picături de zeamă de lămâie și ulei.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.