Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Păstăi prăjite
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg pastai de fasole de preferat galbene, o lingurita de delikat, 100 ml ulei, 3-4 cani de apa.

Mod de preparare: Se curata pastaile si se spala. Se pune uleiul cat sa acopere fundul cratitei si se pun pastaile un pic ude si un capac deasupra. Se lasa la prajit 2-3 minute si apoi se toarna jumatate de cana de apa si delikatul. Se lasa sa fiarba cu capac pana scade apa un pic, dupa care se pune inca io cana de apa in asa fel incat sa nu se prinda. Se mesteca din cand in cand. Se lasa sa fiarba asa in jur de 20 de minute si apoi se mai toarna o jumatate de cana de apa si se lasa la fiert fara capac.
Se servesc calde.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.