Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Păstrăv cu fenicul și roșii
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 4 păstrăvi, 4 roșii, 500 g cartofi, 1 bucată fenicul, 1 lămîie, 300 ml vin alb demisec, 1 țelină, 1 lingură de miere, 1 lingură de sos de soia, 2 căței de usturoi, semințe de chimen, sare, piper, sfeclă roșie, varză roșie, pătrunjel.

Mod de preparare: Păstrăvii se curăță, se eviscerează, se spală și se pun la scurs. Se condimentează, se așază într-o tavă și se stropesc cu două linguri de ulei.
Se adaugă vinul alb, o cană de apă, țelina curățată și tăiată în felii subțiri. Feniculul se spală, se taie în fe­lii subțiri și se pune într-un castron.
Într-o tigaie se încălzesc două linguri de ulei, se adaugă feniculul tăiat, se prăjește până când devine auriu, se adaugă sosul de soia, mierea și o jumătate de linguriță de semințe de chimen. Se prăjesc două minute, se lasă să se răcească puțin și se pun peste pește.
Roșiile se taie în felii și se așază în tavă, printre bucățile de pește. Se presară verdeață tocată, suc de lămîie, usturoi și se introduce tava în cuptor. Se ține 25-30 de minute sau până când peștele este gata.
Cartofii se curăță de coajă, se spală și se fierb în apă cu sare. Se taie în felii și se servesc alături de păstrăvii cu legume.
Se poate servi cu salată de sfeclă roșie sau salată de varză roșie.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.