Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Păstrăvi în sos de unt
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 4 păstrăvi de cîte 250-300 g fiecare, 4 linguri de zeamă de lămîie, 150 g unt, 80 g făină, sare, piper.

Mod de preparare: Păstrăvii se curăță, se spală, se dau prin făină și se prăjesc în jumătate din cantitatea de unt.
Se scot pe o farfurie, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămîie, după care se toarnă peste ei restul de unt topit, fierbinte.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.