Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pate rapid de somon afumat
Rețetă tradițională din Suedia
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 150 g somon afumat tăiat marunt, 50 g unt, 1 cățel de usturoi zdrobit, 5 linguri de smîntînă, 1 linguriță de hrean ras, sare, piper, mărar proaspăt tocat, lămîie.

Mod de preparare: In mixer se pune somonul impreuna cu zeama si coaja de la o jumatate de lamaie si se mixeaza pana la omogenizare iar dupa aceasta adaugam untul inmuiat, smantana, hreanul, sare si piper dupa gust. La final vom presara 2 linguri de marar tocat.
Se serveste imediat pe paine prajita dar poate fi servit si mai tarziu, dupa ce a fost dat la frigider pentru a obtine o mai buna consistenta.
Daca pateul se da la frigider, este bine sa se acopere cu un strat subtire de unt topit inainte de a-l raci la frigider, pentru a-i pastra aroma.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.