Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pătrățele cu ciocolată
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 100 g ciocolata amaruie, 100 g ciocolata alba, 150 g unt, 3 oua proaspete, 200 g zahar pudra, 4 foi de napolitana (cam 12 x 20 cm).

Mod de preparare: Ciocolata amaruie si ciocolata alba se pun, separat, in doua craticioare cu cate 75 g unt si se lasa sa se topeasca pe baie de apa (bain-marie). Se freaca ouale cu zaharul pudra (cu mixerul), iar crema obtinuta se imparte in doua. O jumatate se amesteca cu ciocolata amaruie calda, iar cealalta cu ciocolata alba, tot calda. Apoi se lasa sa se raceasca. Cand ciocolata este buna de uns, se iau cate doua foi de napolitana si se ung unele cu crema de ciocolata amaruie, celelalte cu crema de ciocolata alba, se lipesc, se asaza unele peste altele si se tin la frigider pana ce se-ntaresc. Se taie patrate de circa 2,5 x 2,5 cm (cu un cutit foarte ascutit) si se pastreaza la rece.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.