Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Perișoare cu smântână și boia

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg tocatura fara orez, 5 linguri lapte, 1 virf de cutit boia, 5-6 linguri smintina, 2 linguri grasime, 3 linguri faina.

Mod de preparare: Din tocatura de carne se fac perisoare potrivit de mari, ca o nuca, se tavalesc prin faina si se prajesc in untura incinsa. Se scot intr-o cratita. Separat se face un rintas din untura sau ulei, faina si stins cu lapte fierbinte. Se adauga 1 din cantitatea de smintina cite putin si amestecind mereu. Se presara putina boia pentru culoare si se lasa sa scada putin. Se toarna sosul peste perisoare si se pune cratita sa fiarba descoperit. Se potriveste de sare
Inainte de a se servi la masa, se adauga si restul de smintina si se presara cu verdeata tocata.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.