Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Perișoare cu șvaițer
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 300 g svaiter, 4 albusuri, 250 g ulei, 150 g unt.

Mod de preparare: In albusurile batute spuma (pina se tine de tel) se pune svaiteruldat pe razatoare marunta si se amesteca cu lingura. Cu mina muiata in apa se formeaza perisoare si se prajesc in ulei amestecat cu unt foarte bine infierbintat. Se scot cu lingura de spumat si se asaza pe o farfurie acoperita cu o hirtie.
In momentul cind se servesc la masa se pun pe o alta farfurie incalzita.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.