Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pește alb prăjit cu pesmet
Rețetă tradițională din Japonia

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porții: 2

Ingrediente: 200 g pește alb, 80 g șuncă presată, sare, osake, piper, 50 g pesmet, 1 ou, făină albă.

Mod de preparare: Se curăță peștele, se presară puțină sare, piper și puțin alcool, se face o tăietură în care se introduce o felie de șuncă presată. Se trece prin făină albă, prin oul bătut, după care prin pesmet și se pune la prăjit în ulei încins.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.