Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pește cu roșii la cuptor
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porții: 8

Ingrediente: 2 kg pește, 3 cepe, ulei, 2 linguri bulion, 5 roșii, 2 linguri făină, sare, piper, 1 lingură vin, 1 legătură verdeață.

Mod de preparare: Curățați peștele și spălați-l bine, îl porționați, potriviți de sare și piper. Prăjiți puțin bucățile de pește fără să se rumenească și scoateți-le într-un platou. În uleiul rămas, căliți ceapa tocată, adăugați făina și după 5 minute stingeți cu bulionul amestecat cu vin. Opăriți roșiile, le curățați de coajă și le tăiați feliuțe. Puneți bucățile de pește în sos și dați vasul la cuptor pentru 20-25 minute. Cînd peștele este gata, presărați verdeața tăiată mărunt.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.