Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pește cu usturoi și lămâie
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1 kg pește (crap), 4-5 cepe, 1 cățel de usturoi, sare, piper, 1/2 lămîie, 1 lingură hrean ras, 1 linguriță oțet.

Mod de preparare: Se curăță și se golește crapul, se taie felii. Într-o cratiță cu puțină apă, se fierb cepele tăiate în două și usturoiul. Cînd acestea sînt fierte, se adaugă bucățile de pește, sare și puțin piper. Se completează cu oțet și apă, atît cît să se acopere peștele. Se ține la foc mic 25-30 minute. Se așează pe o farfurie lungă bucățile reconstituind peștele. Se toarnă deasupra zeama strecurată. Se dă la rece, unde sosul se gelatinizează.
A doua zi, se garnisește cu felii de lămîie și hrean ras.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.