Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pește fript cu sos de unt
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de cod, 100 g unt, 12 frunze de busuioc. sucul de la 1/2 lamaie. coaja rasa de la o lamaie.

Mod de preparare: Presarati cu sare fileurile de cod. Folositi 25 g din unt pentru a unge un gratar incins; frigeti doua fileuri timp de 3 minute pe fiecare parte si tineti-le la cald. Procedati la fel cu celelalte doua fileuri, folosind inca 25 g unt.
Mariti flacara, adaugati untul ramas si frunzele de busuioc. Cand untul incepe sa se rumeneasca, stingeti-l cu sucul de lamaie, amestecat cu coaja rasa de la o lamaie.
Turnati sosul peste pestele fript si serviti-l cu sote de fasole verde si rosii la gratar.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.