Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pește grecesc
Rețetă tradițională din Grecia
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 kg crap, 1 ceasca ulei, patrunjel verde, 1 lamiie, 2 linguri faina, sare.

Mod de preparare: Se prajesc in ulei bucatile de peste date prin sare si faina si se asaza intr-o farfurie adinca sau intr-un castron. Se limpezeste uleiul ramas de la prajit si se scurge intr-o ceasca. Se mai adauga 1-2 linguri de ulei crud, patrunjelul tocat foarte marunt si zeama de lamiie. Se pune totul intr-un castron, se bate bine cu o furculita si se toarna peste peste. Se recomanda ca acest fel de mincare sa se pregateasca cu citeva ore inainte de a-l servi la masa, astfel ca pestele sa poata fi tinut citeva ore in sos, timp in care bucatelele de peste se intorc din cind in cind.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.