Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pește prăjit în aluat
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 600 g cod, barcuta sau sebasta, 1 ou, 2 linguri ulei sau unt pentru prajit, 2-3 linguri faina, 1/2 pahar lapte, sare.

Mod de preparare: Pestele dezghetat se taie bucati, se sareaza si se lasa sa stea cu sare pina se prepara aluatul. Se bate oul spuma se amesteca cu uleiul, se sareaza apoi se adauga, putin cite putin amestecind mereu, laptele alternind cu faina. Compozitia obtinuta trebuie sa fie ceva mai groasa ca cea de clatite si fara cocoloase. Se ia cite o bucata de peste cu furculita, se trece prin aluat si se pune la prajit in uleiul bine infierbintat. Se serveste presarat cu patrunjel tocat fin si felioare de lamiie..





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.