Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Piept de gâscă împănat cu ciuperci
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1 piept mare de gâscă, ciuperci, 2 căței de usturoi, sare.

Mod de preparare: Se taie ciupercile în fîșii și se împănează pieptul de gâscă fără să se curețe de piele.
Se pune la înăbușit cu puțină apă și usturoi, apoi se dă la cuptor până se rumenește.
Se garnisește cu orez olandez.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.