Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Piept de pui cu fasole
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g fasole verde, 2 cepe, 2 catei usturoi, 4 rosii, 2 linguri unt, sare, piper, 4 fileuri piept de pui, 3 linguri ulei de masline, 250 ml supa de pui, rozmarin.

Mod de preparare: Fasolea se curata si se opareste in apa cu sare 5 min. Ceapa se toaca si se se caleste in unt, se adauga usturoiul si se calesc impreuna. Se pune fasolea si rosiile decojite si taiate cuburi. Carnea se sareaza si se pipereaza apoi se prajeste pe ambele parti in ulei incins. Se adauga supa, rozmarinul si feliile de lamiie. Se fierbe acoperit 10-15 min.
Carnea se serveste impreuna cu legumele.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.