Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Piept de pui cu smântână și ciuperci
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 2

Ingrediente: 1-2 bucăți piept de pui medii, 400-500 g ciuperci proaspete sau o conservă, 2 cepe mici, 200 ml smântână, sare, piper, mărar.

Mod de preparare: Se taie pieptul de pui în bucăți medii și se prăjește în ulei.

Separat, se călesc cepele în puțin ulei, se adaugă ciupercile și se fierb acoperite în suc propriu 5 minute apoi se adaugă apă cât să le acopere, se lasă până fierb.

Spre sfârșit, se adaugă pieptul de pui prăjit mai sus și smântâna treptat, amestecându-se continuu la foc mic.

După ce s-a luat de pe foc, se presară mărarul.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.