Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Piept de pui cu smântână și hrean
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1-1,5 kg piept de pui, 2 cepe, 400 g smantana, o legatura radacina de hrean, sare, piper, cimbru.

Mod de preparare: Pieptul de pui se curata, spala si se fierbe in apa rece cu sare, se spumuieste, se adauga ceapa, pana ce fierbe carnea.
Se desoseaza carnea, se portioneaza in bucati potrivite, nici prea mari, dar nuci foarte mici.
Se curata radacinile de hrean, se rad fin si se amasteca cu smanatana, se condimenteaza dupa gust si apoi se amasteca cu carnea de pui.
Se consuma rece in deschiderea unei mese festive sau la cina.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.