Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Piept de pui cu trufe
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 piept de pui dezosat, 1 trufa taiata felii subtiri (carpaccio), 2 linguri ulei masline, 1/2 lingurita ulei de masline cu trufe albe sau negre, 1 lingurita mustar, sare, piper, 1 catel usturoi, zeama de la 1 lamaie, patrunjel.

Mod de preparare: Pieptul de pui fiert si racit se taie felii subtiri si se aranjeaza pe o farfurie. Deasupra se pune carpaccio de trufe. Apoi se face sosul amestecand uleiurile, mustarul, usturoiul, sarea, piperul, zeama de lamaie, patrunjelul si se varsa peste pieptul de pui feliat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.