Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Piept de rață în sos de vin
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 2

Ingrediente: 1 piept rata, 1/2 pahar de vin rosu, ulei de masline,
condimente pentru vin: scortisoara, cimbru dupa gust.

Mod de preparare: Se curata pieptul de grasime si se taie felii cu un cutit ascutit.
Se incinge o tigaie si se prajesc feliile de piept de rata pe fiecare parte cate 4-5 minute.
Se lasa pieptul prajit intr-o farfurie sa se raceasca.
Pentru sos, se incalzesc vinul si condimentele alese intr-o tigaie timp de 5-6 minute, amestecind ocazional, pana se ingroasa.
Pentru servit, se pun feliile de piept prajite pe o farfurie intinsa. Se toarna sosul de vin.
Se serveste cu legume la aburi sau piure de cartofi.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.