Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Piersici cu cremă
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Ingrediente: Aluatul: 450 g faina, 250 ml smintina, un ou, 100 g zahar, 50 g unt, o lingurita de bicarbonat.
Crema: 2 oua, 150 g zahar, 2 linguri lapte sau apa 30 ml, 30 g cacao 200 g unt, 30 ml rom, 100 g nuci macinate, 1 pachet zahar vanilat.

Mod de preparare: Intr-un lighenas se amesteca cu lingura smintina oul, zaharul, untul topit si faina impreuna cu amoniacul, apoi se framinta cu mina 2-3 min. Se obtine un aluat mai virtos care se lasa sa stea 3-4 ore. Se ia apoi din aluat cca 1/4 si pe masa presarata cu faina se modeleaza in sul cu diametrul de 2 cm care se taie in bucati de 2 cm. Fiecare bucata se ruleaza in forma de bila se aseaza in tava presarata cu faina cu distanta de 3 cm intre ele. Se coc 20-25 min, Dupa ce s-au racit se scobesc putin la baza, se umplu cu crema si se lipesc cite 2 formind cite o piersica.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.