Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pilaf cu legume
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 linguri ulei de masline, 1 ceapa mijlocie (taiata rondele), 2 catei de usturoi (zdrobiti), 2 lingurite chimen (macinat), 2 lingurite boia, 1/2 lingurita piper, 1 si 1/2 ceasca orez cu bobul lung, 1 si 1/2 ceasca zeama concentrata de zarzavat (Knorr + apa), 3/4 ceasca vin alb, 3 rosii mijlocii (taiate marunt), 150 g ciuperci (taiate felii), 2 dovlecei (taiati felii), 150 g broccoli (buchetele), sare.

Mod de preparare: Se incinge uleiul (de preferinta intr-un tuci) si se rumeneste ceapa circa 10 minute la foc potrivit. Se adauga usturoiul si condimentele, se lasa inca un minut sa se dunstuiasca, si pe urma orezul, amestecandu-l bine cu ceapa si usturoiul. Se toarna deasupra vinul si zeama de zarzavat, se incorporeaza rosiile si ciupercile si se lasa sa dea in clocot. Se face focul mai mic, se acopera cu un capac si se fierb incet inca vreo 15 minute. Se ia oala de pe foc, se adauga buchetelele de broccoli si dovleceii, se pune pilaful din nou la fiert (5-7 minute) si se serveste imediat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.