Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pizza comodă

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 felii mari de paine (sau 10-12 de franzela) mai veche, 2 catei de ustuoi, un ou, 100 ml lapte, 100 ml suc de rosii, 100 ml vin alb, sec, salam, parizer, ciuperci, masline, smantana, ardei, ardei iute (optional), piper, sare, grasime.

Mod de preparare: Se inmoaie painea in lapte si se aseaza pe o tava unsa in prealabil cu grasime si tapetata cu faina. Se taie bucatele mici toate ingredientele si se imprastie cat mai uniform peste blatul de paine. Se amesteca sucul de rosii cu vinul si apoi cu oul care se bate bine; se pun sarea, piperul si cateii de usturoi, pisati foarte bine; se toarna totul peste ingrediente, astfel incat sa le acopere cat mai bine. Se introduce preparatul in cuptorul incins si, cand e pe jumatate copt se toarna peste smantana subtiata cu lapte sau ketch-up cat mai picant.
Se serveste cu vin sec rece.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.