Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pizza cu cașcaval
Rețetă tradițională din Italia

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porții: 4

Ingrediente: 500 g făină, 250 ml apă, 25 g drojdie, 2 ardei capia, 6 roșii, 250 g boabe de porumb din conservă, 2 cîrnați, 500 g cașcaval, 2 linguri ulei de măsline, sare, piper, cimbru, sos de roșii picant.

Mod de preparare: Drojdia se dizolvă în apă cu puțină sare și 2 linguri de făină. Se toarnă amestecul peste făină, se adaugă uleiul de măsline și se frămîntă. Se acoperă aluatul și se lasă la dospit 20 de minute.
Între timp, se încălzește apa într-o oală și, cînd a început să fiarbă, se introduc roșiile în ea. Se lasă timp de 3-4 minute, se scot și se curăță de pieliță. Se toacă mărunt sau se pasează cu o furculiță, apoi se pun într-un castron. Se amestecă bine cu sare și cu piper, după gust.
Ardeii capia se taie rondele, se curăță de semințe și se așează pe o farfurie. Cașcavalul și cîrnații se taie în felii egale și se pun lîngă ardei.
Aluatul se împarte în bucăți egale, care se întind sub formă de cerc. Se așează blaturile în tăvi unse cu ulei sau tapetate cu folie de aluminiu și se ung cu roșiile pasate.
Se presară ingredientele tocate, boabele de porumb, cimbru tocat și se introduc în cuptor.
Se pot servi simple sau cu sos de roșii picant.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.