Pizza cu parizer, cașcaval și gogoșari
Timp de preparare: 50 min.
Complexitate: redusă
Ingrediente: Pentru aluat: 1 pachet margarină, drojdie cît o nucă, puțină apă, sare,1 ou, 300 g făină.
Pentru umplutură: 1 ou, 200 g parizer, 100 g cașcaval, 100 g măsline, 2 gogoșari, 5-6 linguri suc de roșii, sare, piper.
Mod de preparare: Dizolvi drojdia în puțină apă călduță, adaugi margarina, oul și făina. Îți iese un aluat pe care-l împarți în două și întinzi două foi. Le așezi în două tăvi unse cu margarină și le coci pe jumătate. În acest timp pregătești umplutura: amesteci oul cu parizerul tăiat bucățele, cașcavalul ras, măslinele tăiate și gogoșarii tăiați inele. Pui și sucul de roșii și potrivești gustul de sare și piper. Scoți din cuptor aluatul copt pe jumătate, repartizezi umplutura și dai pizza din nou la cuptor, pentru 15-20 de minute.
|