Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Plăcintă aromată cu brânză
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 2 foi de plăcintă, 4 ouă, 1 lingură făină, 300 ml lapte, 100 g brânză rasă, 8 fire de ceapă verde, 8 fire de pătrunjel, 1 vârf de cuțit de coriandru, 1 vârf de nucșoară rasă, 1 lingură unt, 100 ml untdelemn, sare, piper.

Mod de preparare: Faci mai întâi un sos alb: pui untul să se topească într-o crăticioară, adaugi făina, apoi stingi cu laptele puțin câte puțin, amestecând mereu. Potrivești gustul de sare, piper, nucșoară și după ce s-a îngroșat, îl dai deoparte și-l lași să se răcească. Adaugi apoi brânza rasă, ouăle fierte tari curățate de coajă și tăiate mărunt, verdețurile tăiate mărunt și puțin coriandru. Întinzi o foaie de plăcintă, o tai în patru bucăți, pui o parte din compoziție pe mijlocul fiecăreia dintre ele, apoi o îndoi în formă de triunghi și presezi bine marginile. Pui untdelemnul să se încingă într-o tigaie și prăjești plăcințelele.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.