Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen)
Rețetă tradițională din Germania

Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Pentru coca : 250 g faina, 125 g margarina, 1 ou, 1 pachet praf de copt, sare.
Pentru umplutura: 150 g slanina, 50 g margarina, 1 kg ceapa, 250 g smintina, 2 oua, 2 linguri faina, sare, cimbru.

Mod de preparare: Se face coca si se pune intr-o forma rotunda. Se prajeste slanina in margarina si se adauga ceapa taiata marunt. Se amesteca smintina, ouale, faina si mirodeniile si se adauga la ceapa. Se pune totul peste coca si apoi in cuptor la copt (175°C, 1 ora).





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.