Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pliculețe cu cașcaval
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 3 h 30 min.

Complexitate: ridicată

Ingrediente: 200 g unt (margarina), 200 g brinza de vaci proaspata, 1 ou, 150 g cascaval, 200-300 g faina, un pic de sare.

Mod de preparare: Intr-un vas se pun brinza, untul (moale), o jumatate de lingurita de sare si faina. Totul se amesteca bine. Se da compozitiei forma unei sfere si o se pune pentru 1-2 ore la frigider. Se scoate aluatul din frigider. Se intinde (cam 5-7 mm grosimea foii). Se taie patrate care au lungimea laturii cam 8-10 cm. Albusul se separa de galbenus. Cu albusul se unge foaia de aluat. Cascavalul se da prin razatoare si se pune gramajoare pe fiecare patrat. Se unesc colturile opuse si se lipesc. Se infierbinta cuptorul. Triunghiurile obtinute (pliculetele) se plaseaza pe o tava unsa, ungindu-le cu galbenusul batut cu un pic de sare. Se dau in cuptor la copt. Cascavalul poate fi inlocuit cu salam taiat pai sau cubulete.
Se servesc calde. Pliculetele pot fi servite la ceai sau cafea, calde.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.