Pollo Parisianno
Rețetă semi-vegetariană
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă
Ingrediente: 200 g piept de pui, 60 g ciuperci, 150 g cartofi fierti, 150 g smantana, o lingura de amidon, 50 g cascaval ras.
Mod de preparare: Pieptul de pui se taie cuburi, cartofii se taie cuburi si se fierb in apa cu sare si un pic de ulei, ciupercile se taie felii. Puiul se trage in tigaie cu 2 linguri de ulei, se pun ciupercile si se mai caleste pana cand ciupercile se moaie. Se pun cartofii fierti si se amesteca fara lingura ca sa nu spargi cartofii(doar din tigaie). Smantana se amesteca cu amidonul si se adauga. Se mai tine pe foc cca. 5 minute. Se ia de pe foc si se pune pe o farfurie intinsa mare(de pizza), dupa care se presara cascavalul ras deasupra.
Se serveste imediat fara insotire de garnitura.
|