Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Prăjitură caramel (I)
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 pachet margarina, 3 oua, zahar vanilat, 500 g zahar, 300 g nuci taiate bucatele, esenta de rom, foi de napolitana.

Mod de preparare: Se topeste margarina, dupa care se adauga 250 g zahar, se amesteca in continuu pina se topeste zaharul, se lasa putin la racit. Se adauga ouale intregi si nucile taiate. Separat se ard cele 250 g zahar pudra, dupa ce s-a rumenit zaharul, se adauga peste compozitia de mai sus. Se face pe foc mic, amestecindu-se mereu pentru a nu se arde. Se pune calda peste foile de napolitana.
Se serveste rece.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.