Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Prăjitură cu brânză de vacă și căpșuni
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Porții: 6

Ingrediente: 500 g capsuni, 500 g branza de vaci neteda, 150 g zahar, 4 albusuri, 1 lingurita esenta de migdale, 3 foi de gelatina, 3 linguri zahar cristal.

Mod de preparare: Amestecati intr-un castron branza de vaci cu 100 g de zahar si cu esenta de migdale. Inmuiati foile de gelatina intr-un bol cu apa rece si puneti pe foc, intr-o craticioara, trei linguri de apa sa se infierbante. Scoateti gelatina din bol, presati-o intre palme ca sa se scurga, puneti-o in apa clocotita (luata de pe foc) si amestecati bine pana ce se topeste. Turnati gelatina peste compozitia de branza si amestecati bine cu telul. Bateti albusurile spuma si incorporati-le usor in compozitie. Tapetati cu hartie (doar pe fund) sase forme rotunde cu marginile drepte, turnati compozitia in ele si lasati-le sa stea la frigider cel putin patru ore. Curatati si spalati capsunile, mixati 200 g cu zaharul ramas si puneti la frigider sosul obtinut. Pastrati 6 capsuni intregi, iar pe celelalte taiati-le in patru. Rasturnati prajiturile - desprinzandu-le cu un cutit cu lama subtire - pe farfurii si indepartati hartia pentru copt. Puneti la mijlocul fiecareia cate o capsuna intreaga si de jur imprejur sferturi de capsuni, turnati peste ele sosul, presarati-le cu zahar si serviti-le imediat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.