Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Prăjitură cu cacao
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Ingrediente: Aluatul: 200 g faina, 200 g nuci macinate, 100 g unt, 1/4 l lapte, 4 oua, 120 g zahar, 30 g cacao, 20 g rom, o lingurita praf de copt.
Spuma: 4 albusuri, 200 g zahar tos, 15 ml rom, 1 zahar vanilat, 400 g marmelada.

Mod de preparare: Untul moale se freaca cu zaharul, galbenisurile, laptele si apoi cu faina care a fost amestecata cu nucile macinate, cacaua, si praful de copt. Compozitia se desarta intr-o tava de cca 30 cm unsa cu margarina solida si tapetata cu faina. Tava se introduce in cuptorun de se lasa cca 30 min. Dupa ce tava sa scos din cuptor prajitura se unge cu marmelada. Intr-un castron se bat albusurile spuma apoi se adauga zaharul tos si romul 8 -10 min insistind mereu pe fundul castronului pina ce aceasta se intareste si nu cade de pe tel. Se acopera bine cu un prosop si se lasa sa se raceasca.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.