Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Prăjitură în patru părți
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 250 g oua (cantarite in coaja), 250 g unt topit + o lingurita de unt proaspat, 250 g zahar, 250 g faina + o lingura de faina, 2 linguri de zahar vanilat.

Mod de preparare: Porniti cuptorul. Spargeti ouale, separand albusurile de galbenusuri. Bateti galbenusurile si zaharul in mixer, pana ce obtineti o crema fina. Adaugati untul topit si mixati din nou, apoi adaugati faina, mixand cu intreruperi (putin cate putin), pana se obtine un produs omogen.
Separat, bateti albusurile spuma si incorporati-le delicat in aluat, amestecand cu o lingura de lemn.
Ungeti cu unt si presarati cu faina o forma dreptunghiulara de chec. Puneti aluatul inauntru si bagati forma la cuptor, vreme de 45 de minute. Verificati daca e gata cu ajutorul unui pai sau cu o macaroana (varful trebuie sa iasa uscat din aluat). Scoateti prajitura din forma si lasati-o sa se raceasca pe un gratar. Presarati-o cu zahar praf vanilat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.