Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pui cu bame și borș
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g carne de pasare, 100 g ceapa, 1 buc. ardei gras, 5-6 buc. rosii, 50 ml de ulei, 50 ml de vin alb, 1/2 l de bors sau 50 ml de otet, 800 g bame, sare, patrunjel si marar verde.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati si se prajeste in grasime. Se fierb in apa clocotita 5 minute bamele, care se limpezesc apoi cu multa apa rece. Peste carne se adauga bamele, apoi rosiile si ardeiul taiate marunt. Se pune verdeata, se acopera vasul si se lasa sa fiarba incet pe foc domol. Sosul nu se leaga cu faina si se fierbe sa scada potrivit, in cuptor, pina cind grasimea se ridica deasupra ca la zacusca.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.