Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pui cu chiftele de cartofi și sos balsamic
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 bucati piept de pui, curatate de pielite, 1 lingura rozmarin tocat, 500 g cartofi curatati de coaja si dati pe razatoarea mare, 1 galbenus, un praf de sare si piper, ulei pentru prajit, 1 lingura ulei de masline, 25 g unt. 4 linguri otet balsamic, 4 catei de usturoi taiati felii.

Mod de preparare: Amestecati cartofii cu rozmarinul, galbenusul, sarea si piperul. Incingeti ulei intr-un vas si prajiti, pe ambele parti, cate o cantitate din compozitie (cat cuprinde lingura).
Striviti pieptul de pui cu ajutorul sucitorului, pentru a-l aplatiza. Incingeti uleiul amestecat cu untul si adaugati carnea. Presarati un praf de sare si piper.
Prajiti carnea pe o parte, la foc potrivit timp de 5 minute, apoi intoarceti bucatile pe cealalta parte si continuati prajirea inca 2 minute. Adaugati otetul si usturoiul si mai tineti pe foc inca 3 minute. Serviti puiul cu galetele (chiftelele) de cartofi si cu salata verde.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.