Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pui cu fasole verde și smântână
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 pui mare, 1/2 kg de rosii, 1 kg. de fasole verde, 100 ml de ulei, 50 ml de vin alb, piper, sare, patrunjel, o lingurita de faina, 100 g smintina.

Mod de preparare: Se alege fasolea, se spala si se pune la fiert in apa ce clocoteste. Separat, se taie carnea in bucati, se aureste pe ambele fete in grasime. In aceeasi grasime se caleste ceapa, si optional se pun si 2-3 catei de usturoi. In continuare, se pun in acest vas fasolea fiarta, apoi carnea prajita, verdeata, rosii si restul de fasole. Deasupra se lasa felii de rosii si se toarna supa de carne limpede sau apa calda, cit sa cuprinda toata compozitia. Se da vasul la cuptor si se lasa sa fiarba incet. Dupa 30 de minute, se toarna faina dezlegata cu apa rece si se mai lasa 5 minute.
La masa se serveste fasolea cu carne, adaugind smintina proaspata si patrunjel verde.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.