Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pui cu sos de vin și roșii
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1 pui potrivit, 150 g unt, 4 roșii mari sau bulion, o căpățână de usturoi, sare, piper, 1/2 l de vin alb.

Mod de preparare: Se taie puiul în bucăți potrivite. Într-o cratiță se pun 100 g unt și, la foc mic, bucățile de carne se rumenesc frumos. Când acestea s-au rumenit pe toate părțile, se pune usturoiul nepisat. Se lasă focul mai mic, se pune 1 pahar de apă, se potrivește de sare și piper, apoi vasul se acoperă. După 25 de minute de fierbere, se pun vinul alb, roșiile, curățate de pielițe, și se mai fierbe încă 10-15 minute. În continuare, bucățile de carne se scot pe un platou cald, se ia vasul de pe foc și se pune restul de unt, bătând bine cu telul. Trecut prin strecurătoare, sosul este turnat peste carne și preparatul poate fi servit.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.