Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pui marocan cu ananas
Rețetă tradițională din Maroc
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 pui, 2 cepe, 2 banane, 1 conserva de ananas (rondele), 1/2 lingurita ginger, 1/2 lingurita sare, 2 lg. miere, 2 lg. zahar, 1/2 pahar ulei, 100 g migdale, 1 baton scortisoara.

Mod de preparare: Ceapa, ginger-ul si sarea se calesc in ulei timp de 10 min. Se adauga puiul portionat si se amesteca 5 min, dupa care se aduga apa, pana cand puiul este acoperit. Se lasa sa fiarba 20 min. Se adauga scortisoara, zaharul, mierea, ananasul si bananele taiate rondele, si mai lasa 5 min sa fiarba. Migdalele se pregatesc separat. Se decojesc in apa fierbinte si apoi se calesc in ulei.
Se aseza pe un platou bucatile de pui cu sosul si se orneaza cu ananasul, banane si migdale.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.