Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Rasol de iepure împănat

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 iepure, 300 g costita afumata, 2 capatani usturoi, 4 morcovi, o telina mare sau doua mijlocii, o ceapa mare, 50 ml vin rosu sec, sare, mujdei.

Mod de preparare: Iepurele, dupa ce a stat la fezandat in piele 2 zile, se jupoaie si se tine la bait 12 ore. Dupa ce a fost scos de la fezandat se transeaza in 4 si fiecare bucata se impaneaza alternativ la 3-4 cm cu o fasie de costita, o jumatate de catel de usturoi si asa mai departe.
Se serveste pe platou cu legume de jur imprejur si sos iar alaturi un bol cu mujdei iute.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.