Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Rață lăcuită
Rețetă tradițională din China
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1 boboc de rață, 3/4 l vin alb sec, 5 linguri miere, 4 linguri sos de soia, busuioc, sare.

Mod de preparare: Se curăță și se spală bobocul de rață, ungîndu-l în interior cu 1 lingură de miere și sare. Tot în interior se va pune crenguță de busuioc. Se așează pasărea într-o cratiță în care s-a turnat vinul și se lasă să fiarbă la foc aproape 15 minute, apoi se repetă operația badijonării. De data aceasta se va lasa pasărea încă 5 minute în cuptor, se badijonează din nou și, în sfîrșit, se lasă ultimele 5 minute la cuptor.
Aceasta friptură se servește cu orez chinezesc și cu salată verde, tăiată în fișii și acrită cu oțet.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.