Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Roșii umplute cu carne și ciuperci
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: 12 roșii mijlocii, puțină carne de pasăre fiartă sau friptă, 3-4 ciuperci, sare, piper, puțin oțet.
Pentru maioneză: 1 gălbenuș, 1 linguriță muștar, 50 ml ulei.

Mod de preparare: Se aleg roșii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se lasă să se scurgă după ce s-a pus sare, piper, oțet. Se taie mărunt un rest de carne de pasăre, fiert sau fript, se amestecă cu maioneză, adăugînd cîteva ciuperci tăiate felii și fierte în apă cu sare. Se umplu roșiile scurse, se pune peste fiecare o felie de ciupercă și se așază pe farfurie cu frunze de pătrunjel verde împrejur.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.