Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Roșii umplute cu pește (II)
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 8 roșii, 150 g pește din conservă, 2 cepe, 1 legătură de pătrunjel, tarhon, 2 ouă, 2 linguri maioneză, 2 fileuri anșoa.

Mod de preparare: Se taie căpăcele roșiilor și se curăță de miez.

Se face un amestec din pește mărunțit, ceapă și tarhon, tocate mărunt, ouăle fierte tare și fileurile transformate în pastă. Cu această compoziție, se umplu roșiile și se țin la rece.

Se servesc cu maioneză și cu pătrunjel verde presărat pe deasupra.

Roșiile se pot umple și cu orez sau carne.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.