Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Roșii umplute cu tăiței lați
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Porții: 4

Ingrediente: 100 g tăiței lați, sare, 4 roșii, 2 ouă, piper, 1/2 legătură de cimbru, 1 ceapă, 3 linguri măsline, 100 g mazăre, 50 g parmezan ras.

Mod de preparare: Tăițeii se fierb în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe pachet. Se răstoarnă într-o strecurătoare, se toarnă apa rece peste ei și se lasă să se scurgă. Se spală roșiile, se curăță, apoi se taie capacul. Se golesc de conținut.
Se bat ouăle cu sare și piper. Se spală cimbrul, se scutură de apă și se toacă. Se amestecă 1/2 din cantitate cu ouăle bătute.
Se curăță ceapa și se toacă. Se încinge uleiul și se călește ceapa 10 min., amestecînd încontinuu. Se adaugă restul de cimbru și se mai condimentează după gust cu sare și piper. Se pune acest amestec într-o formă de sufleu unsă cu grăsime. Se încinge cuptorul la 200 grade C.
Se amestecă tăițeii lați cu mazărea congelată și parmezanul. Se așează roșiile în formă și se umplu cu amestecul de tăiței. Se toarnă ouăle bătute în roșii. Se coc roșiile la cuptor cca.25-30 min. La final, se presară verdeață pe deasupra. Conținutul scobit din roșii se folosește la prepararea sosului.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.