Ruladă cu cașcaval
Rețetă ovo-lacto-vegetariană
Timp de preparare: 40 min.
Complexitate: redusă
Ingrediente: 180 g margarină, 4 linguri făină, 1/2 l lapte, 4 ouă, 250 g cașcaval.
Mod de preparare: Topești margarina, adaugi făina, torni laptele și amesteci până se omogenizează și se îngroașă. O dai la rece, apoi adaugi pe rând gălbenușurile și la final albușurile bătute spumă. Torni compoziția într-o tavă de aragaz unsă cu unt și tapetată cu hârtie de copt, nivelezi compoziția și o dai la cuptor până marginile foii devin maroniu-deschis. O răstorni pe un prosop umed, desprinzi hârtia de copt, presari cașcavalul ras pe partea de ruladă care a stat în tavă, rulezi fără să prinzi prosopul și dai rulada la rece. O desfaci apoi din prosop și o tai felii.
|