Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ruladă de porc cu grepfruit

Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: medie

Porții: 4

Ingrediente: 1 kg mușchi de porc, 2 ardei capia roșii, 1 ceapă, 4 căței de usturoi, 3 fire de mentă, 300 g ciuperci, 60 g unt, 200 g cașcaval, 3 fructe de grepfruit, sare, piper, ulei de floarea-soarelui, 4 roșii, dovlecei.

Mod de preparare: Ceapa se curăță de foi, se spală și se toacă mărunt. Se prăjește în unt, se adaugă ciupercile curățate de pieliță și tăiate în felii. Se pun într-o strecurătoare, se presează puțin și se lasă la răcit.
Ardeii capia se curăță de se­mințe, se spală și se taie în felii subțiri. Usturoiul se curăță de foi, se spală și se taie mărunt.
Mușchiul de porc se spală, se șterge și se taie obținându-se o foaie potrivit de groasă.
Se condimentează, se presară ceapa și ciupercile, se așază cașcavalul tăiat în bastonașe și menta tocată.
Se rulează, se leagă cu ață de bucătărie, se condimentează și se așază într-o tavă. Se adaugă feliile de ardei capia, feliile de grepfruit, usturoiul și uleiul.
Se toarnă un pahar de apă, se introduce tava în cuptor și se coace timp de 45-60 de minute la foc mediu.
Pe lîngă ardeii capia, se mai pot adăuga felii de roșii și dovlecei.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.