Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ruladă din pulpă de miel cu verdețuri

Ingrediente: 1 kg pulpa de miel, 250 g carne tocata (vita, amestec), 1 legatura de ceapa verde, 1 legatura de patrunjel, 1 legatura marar, 1 ceapa uscata, usturoi, piper, sare, ulei, rozmarin uscat, 2-3 foi de dafin, 1 pahar vin rosu.

Mod de preparare: Se dezoseaza pulpa si se taie, astfel incit suprafata sa fie cit mai mare. In carne se fac intepaturi cu cutitul in care se introduc feliute de usturoi. Pe partea opusa, pe suprafata de carne, se presara rozmarin uscat (sau alte mirodenii). Se toaca fin ceapa verde, mararul, patrunjelul. Se amesteca bine carnea tocata cu 1-2 oua (depinde de cantitatea de carne), sare, piper si verdeturile.
Se serveste cu garnitura de cartofi pure, natur sau copti, orez fiert, legume fierte asortate.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.