Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Rulade de vițel cu busuioc

Ingrediente: 8 rulade de vitel (cam 80 g bucata), 2 linguri mustar, sare, piper, 8 felii sunca presata, 100 g cascaval, 2 linguri ulei, 250 ml supa ,100 ml vin alb, 750 g rosii.

Mod de preparare: Ruladele se condimenteaza apoi se ung cu mustar. Taiati pe din 2 feliile de sunca, ungeti-le cu brinza, puneti 2-3 frunzulite de busuioc pe fiecare apoi asezati-le pe amindoua, una peste cealalta pe ruladele de vitel. Rulati si apoi fixati carnea cu scobitori. Se prajesc ruladele in ulei, in tigaie cu capac. Se adauga supa instant si vinul si se lasa sa fiarba 25-30 min, la foc mic. Rosiile se decojesc si se taie in sferturi. Se adauga in tigaie cu 10 min inainte de a fi gata carnea.
Se servesc ruladele cu rosiile si cu garnitura de taitei lati.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.