Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Rulouri cu banane și bacon

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 banane, 8 felii de bacon, rom, ulei de masline, 400 ml vin rosu, 5 boabe de piper, 20 g pasta de tomate, 30 g faina, o frunza de dafin, un betisor de scortisoara, sare, nucsoara, alune.

Mod de preparare: Vinul se fierbe impreuna cu piperul boabe, frunza de dafin si pasta de tomate. Faina se dizolva in putina apa si se adauga in compozitia de vin. Se lasa sa fiarba pana cand sosul a scazut un pic si s-a ingrosat.
Bananele se curata de coaja, se taie pe jumatate, apoi se asaza intr-un castron. Se adauga betisorul de scortisoara rupt in bucatele si se toarna deasupra romul. Se lasa sa stea acoperite 20 de minute, apoi se scot din rom si se invelesc bananele in feliile de bacon.
Se prind cu o scobitoare si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Alunele se sfarama sau se macina si se amesteca impreuna cu pudra de nucsoara. Rulourile se servesc fierbinti, impreuna cu sosul de vin si alunele sfaramate.
Rulourile se pot prepara si in cuptor.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.