Rulouri cu șuncă și brânză de vacă
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă
Porții: 8
Ingrediente: 250 g brînză de vacă, 4 cepe verzi, 1/2 lămîie, 1 legătură mărar verde, 16 clătite mici (sărate, nu dulci), 16 felii (potrivite) de șuncă.
Mod de preparare: Amestecați - într-un castron - brînza de vacă cu mărarul tocat mărunt, ceapa tăiată și zeama de lămîie și puneți-o deoparte.
După ce ați prăjit clătitele, lăsați-le să se răcească, întindeți pe fiecare un strat de brînză. Așezați deasupra cîte o felie de șuncă și rulați clătitele ceva mai strîns.
Țineți clătitele cel puțin o oră la frigider, tăiați-le bucăți mai mari și păstrați-le la rece într-o cutie închisă ermetic.
|