Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele şi apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Rulouri cu şuncă şi brânză topită

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 6

Ingrediente: 12 felii de şuncă, 180 g brânză topită, 3 linguri ulei, 1 ceapă verde, 2 roşii.

Mod de preparare: Se mixează brânza cu ceapa tăiată mărunt şi 3 linguri de ulei, sare şi piper. Se unge fiecare felie de şuncă cu 1 lingură de pastă de brânză şi se rulează în formă de cornet. Se ornează cu felii de roşii.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.